Tóth Vera felfedte titkát, hogyan sikerült 20 kilótól megszabadulnia, és ehhez különböző ízletes ételek válogatását hívta segítségül.


Tóth Vera egészségtudatos étrendje figyelemre méltó eredményekkel kecsegtetett. Az elegancia jegyében a MAX MARA zakó, nadrág és mellény hármasával, valamint az AERON garbóval igazi stílusikonként tündököl.

És nem véletlenül használjuk a finomságok kifejezést, végig nézve ugyanis a Tóth Vera által fogyasztott ételeket, egyáltalán nem a szigorú diéta és a teljesen felesleges, ám annál károsabb önsanyargatás jut eszünkbe. A finom fogások között egyaránt találsz zöldségekből készült és húsos ételeket, sőt, nagyon guszta desszerteket is.

Most már 11 hónapja követem ezt az étkezési rutint, és az eredmények magukért beszélnek. Az új táplálkozási szokásoknak köszönhetően sokkal jobban alszom, nyugodtabb vagyok a mindennapokban, és a laboreredményeim is jelentősen javultak. Ráadásul a tükör előtt is elégedettebb vagyok magammal: több mint 20 kg-ot fogytam, mindezt úgy, hogy a legnagyobb kihívás a logisztika megoldása volt. Az étkezés maga nagyon élvezetes, nem érzem magam éhesnek vagy idegesnek, és hiányérzetem sincs. Persze, az út nem volt könnyű: meg kellett küzdenem a régi szokásaimmal, teljesen át kellett alakítanom a konyhámat, új alapanyagokat kellett felfedeznem, és olyan helyeket keresni, ahol ezeket az új ízeket élvezhetem. Az összes lépés megérte, hiszen sokkal jobb érzés a bőrömben lenni!

A jó borokról való lemondás nem volt könnyű döntés, és bár ma már mértékkel élvezhetem őket, az elején teljesen el kellett távolodnom tőlük. Mostanra azonban hozzászoktam ehhez az életmódhoz, és úgy érzem, hogy így van jól. Mindenkinek szívből ajánlom az egyénre szabott étkezést, amelyhez orvos és dietetikus támogatását javaslom – én is így tettem, és nagyon hálás vagyok a segítségükért.

Tóth Vera a bejegyzésében megemlítette, hogy a bemutatott ételek többsége mindössze 45 vagy 60 perc alatt készült el. Emellett van néhány különleges fogás is, amelyek elkészítése csupán 20-25 percet vett igénybe.

Az énekesnő tavaly év végén a GLAMOUR születésnapi címlapinterjújában osztotta meg a nagy nyilvánossággal, hogy életmódváltása nem csupán egy hirtelen ötlet következménye, hanem egy komoly betegség hívta életre. Vera elmondta, hogy hosszú távú tervei vannak, és tudatosan alakítja át életét. Az interjú során megosztotta, hogy bizonyos ételek fogyasztása után gyakran tapasztalt rosszullétet, és egy különösen aggasztó este mentőt is hívnia kellett. Ekkor derült ki, hogy inzulinrezisztenciával küzd, ami új irányt adott az életének és étkezési szokásainak.

"Hedonista voltam. Megettem, amit csak megkívántam, nehezen mondtam nemet, széthajtottam magam és hatalmas hévvel száguldottam át az életemen. Sokszor mondjuk azt, hogy nincs időnk megállni, de ez nem igaz. Van időd mindenre, amit akarsz. És ez már csak azért sem játék, mert borzalmas szövődményei lehetnek annak, ha figyelmen kívül hagyod a tested jelzéseit - a stroke-tól kezdve a szívinfarktusig bármi." - magyarázza.

Ma azonban már nagyon szigorúan figyel rá, hogy ne egyen finomított szénhidrátokat, tekintve, hogy sokáig egyedül a csirkemell, a főtt krumpli és a spenót hármasától nem volt rosszul. "Közben felkerestem egy dietetikust is, aki összeállított nekem egy étrendet. Most már rutinszerűen követem, és szerencsére egyre jobban érzem magam."

Related posts